23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
This time, baby, I'll be bulletproof
|
Jun 29, 2015 14:00:05 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on May 27, 2015 11:29:47 GMT -8
Pärast kolmekuulist äraolekut oli Samantha taas Beverly Hillsis ning plaanis seekord isegi kauemaks jääda. Kuna ilmad olid aga fantastilised, ei möödunud päevagi, mil Sammy poleks olnud rannas, aga õhtud see-eest möödusid Confidentialis pidutsedes. Ilmselt oli ka kolmapäev üks neist päevadest, ehkki enda päeva oli Sammy alustanud hoopis ilusalongis, kui enda juukseotsi veidi lõigata lasi ning maniküüris ja pediküüriski käis. Ilusalongis käidud, läks naine korraks kodust läbi, et bikiinid enda riiete alla panna, siis vajalikud asjad kaasa võtta ja hoopis randa minna. Randa jõudes jaotaski ta enda teki liivale maha ning võttis end bikiinide peale. Siis käis naine natuke isegi vees, aga tuli tagasi, et siis enda tekile päikest võtma jääda, ees päikeseprillid. OT: Joshua Andrews.
|
|
24-aastane
|
6 posts
|
0 likes
|
May 29, 2015 10:57:30 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Joshua Andrews on May 27, 2015 12:14:16 GMT -8
Ka Josh oli paar kuud eemal olnud, käis reisil ning hüppas läbi ka Las Vegasest, et oma äridele pilk peale visata. Tüübi õnneks sujus kõik kenasti, raha tiksus, nii et mis veel tahta. Beverly Hillsi saabus ta aga peagi tagasi, sest oli leidnud ühe võimaliku äripartneri, kellega tulevikus ehk koostööd teha. Nüüd tahtiski ta läbirääkimisi alustada. Samas leidis Josh aega ka niisama puhkuseks ning ühel päeval leidis mees tee Beverly Hillsi randa. Seal otsis ta endale ühe hea koha, kuhu oma rätik asetada. Koht asus pigem varjulises kohas, ent siiski polnud ta teistest väga eraldatud, sest isegi üks päikseprillidega naine lesis temast mõne meetri kaugusel. Ilus neiu oli. Selline oleks vabalt võinud mõnes Joshi baaris posti ümber jalga keerutada. Mitte et mees nüüd käikski endale rannast strippareid otsimas... Seda, et ta naist ka varem näinud oli, Joshua muidugi ära ei tabanud, sest päikseprillid varjasid siiski tema silmi ja puhtalt keha põhjal väga ka aru ei saa. Igatahes ei jälginud Josh seda tšikki üldse kaua, vaid läks ka hoopis peagi ujuma. Ilm oli ilus, päike paistis, vesi oli värskendav.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on May 28, 2015 11:37:24 GMT -8
Kuigi Samanthal olid päikeseprillid ees ja naine lamas lihtsalt kõhuli tekil, et selg korralikult päikest saaks, jälgis ta siiski ümbrust ning muigas õrnalt, kui tema Joshua ära tundis, aga mees teda ilmselt ära ei tundnud ja hoopis ujuma läks. Sammy muidugi kohe Joshua juurde ei läinud, aga mingi aja pärast, kui päikese käes liiga kuum hakkas, võttis ta küll päikeseprillid ära ning ajas end tekilt püsti, et siis ka vette minna. "Ma ei tea, kas peaksin solvunud olema, et sa mind ära ei tundnud või seda pigem naljana võtma," lausus naine, kui Joshuale lähemale läks ning ennastki vette kastis.
|
|
24-aastane
|
6 posts
|
0 likes
|
May 29, 2015 10:57:30 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Joshua Andrews on May 28, 2015 12:14:35 GMT -8
Vees oligi päris hea ennast jahutada ning Josh sai ikka natuke aega ujuda, enne kui märkas, et see tšikk, kes temast natuke eemal enne päikese käes peesitanud oli, oli nüüd otsustanud ka vette tulla. Üllatav oli aga see, et neiu just teda järgmisel hetkel kõnetas. Tüüp pidi teda ikka hetke silmitsema, et aru saada, kas neidis tahtis talle lihtsalt külge lüüa või rääkiski ta tõtt ja Josh ise ei tundnud naist ära... "Me oleme vist varem kohtunud," arvas noormees, olgugi et kõlas pisut kahtlevalt. "Sa justkui tundud mulle tuttav, aga mul on nimede peale kohutav mälu, nii et anna mulle andeks," vangutas ta pead. "Äkki värskendad mu mälu?" kergitas mees kulmu ja läks naisele veidi lähemale.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on May 29, 2015 8:15:36 GMT -8
Samanthal polnud hetkel küll mingit kavatsust Joshile külge lüüa, vaid pigem öeldagi talle tere, sest tegu oli naise tuttavaga, olgugi, et viimane teda ära ei tundnud. "Oleme küll, aga sa olid vist liiga täis, et seda mäletada," turtsatas naine, sest tegelikult olidki nad siis baaris joonud, kuigi Sam ise pidas veel piiri. "Ma olen Samantha," ütles naine siis uuesti enda nime, kuna Josh ei paistnud tõepoolest teda mäletavat.
|
|